Zorg er ook voor dat alle openstaande programma’s zijn afgesloten. Het register opschonen wordt vaak aanbevolen op vele verschillende websites voor het optimaliseren van de computer. Het is goed om te beseffen dat we geen wonderen mogen verwachten. Een schoon Windows register zal de computer niet sneller maken. Het Windows register heeft niettemin zeker wel aandacht nodig. Met Windows systeemherstel kun je een snapshot , maken op het moment dat jouw PC goed draait. Kun je een trage PC niet meer herstellen, bijvoorbeeld omdat systeembestanden corrupt zijn en niet hersteld kunnen worden, dan kan je een System Restore uitvoeren.

  • Bij deze optie worden alle gegevens op je schijf gewist.
  • Hier onder ziet u staan “Back-up maken naar een ander station”.
  • Microsoft ondersteunt geen oplossingen van andere fabrikanten voor het converteren van NTFS naar FAT of FAT32.
  • Zo kunt u ook de vliegtuigstand, de locatieservices of de tabletmodus activeren.
  • Zeer goed in het hervatten van gebroken downloads en het downloadt alleen wat nodig is voor je systeem dus een veel snellere methode.

Sinds Microsoft de Azure cloud heeft en zelf een compleet wereldomvattend content delivery netwerk heeft doen ze voornamelijk zelf de updates van hun software. Bij grote opleveringen (nieuwe windows/office/xbox) versies worden nog wel 3rd party CDN’s ingehuurd zoals Akamai. Om Windows 10 te verwijderen en terug te gaan naar een eerdere versie open je allereerst het configuratiescherm. Kies hier voor de optie ‘Bijwerken en Beveiliging’, die vind je rechts onderin het startscherm van de instellingen. Dit probleem is veel voorkomend en dit is meestal snel op te lossen in de bovenstaande stappen die mijn collega heeft omschreven. Wat heeft u precies geprobeerd voor en na de reactie van mijn collega? Dan kan ik misschien verder zoeken naar opties.

Privacy instellingen in Windows 10

Als je de harde schijf vervangt voor een SSD draait je laptop een stuk sneller. Voordat je aan je laptop gaat sleutelen, is het slim om anselsdk64.dll windows 10 de specificaties van je laptop onder de loep te nemen. Zo weet je zeker dat de aanpassingen die je doet, ook zin hebben. Moderne snelle laptops hebben minimaal een Intel Core i5 of AMD Ryzen 5 processor, 8 gigabyte werkgeheugen en een SSD.

Plaats een Reactie

We hebben het bestand en de URL’s van dit softwareprogramma met meer dan 50 van ‘s werelds toonaangevende antivirusdiensten gescand; er is geen mogelijke dreiging gedetecteerd. Via een omweg is het vaak wél mogelijk om Windows na te bootsen op een Apple systeem.

Waarden die uit lijsten of meerdere waarden in een leesbare vorm bestaan, zijn meestal van dit type. Maak een reservekopie van belangrijke gegevens voordat je wijzigingen in het register aanbrengt. Met een rechter muisklik zijn extra functies toegankelijk, zoals het opvragen van de eigenschappen van de registerwaarde en het naar het klembord kopiëren van de registersleutel . Wil je een van de resultaten nader onderzoeken, dubbelklik er dan op zodat deze automatisch in de gebruikelijke registereditor wordt geopend . De registersleutel is een essentieel Windows component voor het uitvoeren van toepassingen . Het bewerken van het register zonder het maken van een back-up eerste kan leiden tot een instabiele computer . Elke keer dat u een toepassing uitvoert, controleert Windows het register van de bijbehorende informatie voordat u het.